Upisi

Obavijest o rezultatima upisa u redovne programe Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2022./2023.

Na temelju članka 15. Pravilnika o upisu djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ povjerenstvo za upis djece donosi rezultate upisa djece u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2022./2023.

Zahtjevi za upis djece zaprimali su se se od 16. do 30. svibnja 2022. godine.
Sve zahtjeve zaprimljene u propisanom roku Povjerenstvo je razmotrilo i donijelo prijedlog upisa djece na temelju provedenih prijava.

Mogućnost upisa djeteta u vrtić ovisi  o broju zaprimljenih zahtjeva za upisa, broju slobodnih mjesta u skupinama te objavljenih kriterija prednosti.

Ukoliko dijete nije upisano, roditelji mogu u roku od 8 dana od dana donošenja Rješenja o upisu podnijeti žalbu Upravnom vijeću vrtića na adresu: Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“, Luke Ilića bb, 35250 Oriovac ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U otvorenom postupku zaprimljeno je ukupno 150 zahtjeva roditelja/udomitelja/skrbnika za upis u programe jaslica i vrtića u matičnom objektu vrtića u mjestu Oriovac i u područnom objektu u Brodskom Stupniku. Od toga je  112 zahtjeva za upis programe u matičnom objektu u Oriovcu i 38 zahtjeva za upis u vrtićke programe u područnom objektu u Brodskom Stupniku.

Svi predani zahtjevi su uvršteni u razmatranje, slijedom čega je u upisni postupak uvršteno 112 zahtjeva za upis u matični objekt u mjestu Oriovac i 38 zahtjeva za upis u područni objekt u mjestu Brodski Stupnik.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“ na svojoj 22. sjednici donijelo je 21.06.2022. godine odluku da su svi zaprimljeni zahtjevi prihvaćeni,  nema odbijenih zahtjeva za upis u programe Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“.

Roditelji će naknadno biti obaviješteni o datumu i vremenu roditeljskog sastanka na kojemu će dobiti osnovne i važne informacije o odredbama Ugovora o upisu djeteta koji roditelj sklapa s vrtićem, o međusobnim obvezama, pravima i mogućnostima, o  postupku upisa koji slijedi nakon sastanka, o tome kako pripremiti dijete za polazak u vrtić kao i odgovore na sva postavljena pitanja.

Logo

Korisni linkovi

Radno vrijeme

  • Pon-Pet06:15-16:15
  • SubotaZatvoreno
  • NedjeljaZatvoreno

Potražite nas

Posjetite nas na našoj lokaciji

  • Luke Ilića bb,
    Oriovac, HR-35250
  • [+385] 35 409 787
  • vrticoriovac@gmail.com
© 2018 Dječji vrtić Ivančica Oriovac. Sva prava pridržana.