Upisi

Javni poziv za upis djece u program predškole za 2021./22.

Temeljem članka 23a. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine broj NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19.), Državnog pedagoškog standarda predškolskog odgoja i naobrazbe (Narodne novine 63/08, 90/10), Pravilnika o sadržaju i trajanju programa predškole (Narodne novine 107/14.), članka 18. Statuta i članka 29. Pravilnika o upisu djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“,  Upravno vijeće ustanove Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ objavljuje:

JAVNI POZIV
ZA UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA 2021./2022.
PEDAGOŠKU GODINU U DJEČJI VRTIĆ „IVANČICA ORIOVAC“
Općine Oriovac i Brodski Stupnik

Upravno vijeće ustanove Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ objavljuje javni poziv za upis djece u:

Program predškole za djecu rođenu od 01.04.2015. god. do 31.03.2016. godine.

Pozivaju se roditelji predškolske djece u općinama Oriovac i Brodski Stupnik koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u program predškole.
Program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću.
Uz zahtjev je potrebno priložiti slijedeću dokumentaciju:
- Presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete (bez obzira na datum isprave)
- Preslike osobnih iskaznica roditelja
- Potvrda nadležnog liječnika o zdravstvenom stanju djeteta
- Preslika kartona imunizacije
- Nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja ( Centra za socijalnu skrb) o postojanju teškoća u razvoju.
- Rješenje o odgodi upisa u prvi razred osnovne škole za djecu kojima je odgođen polazak u prvi razred.

Zahtjevi za upis u program predškole Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“ za općine Oriovac i Brodski Stupnik primati će se od 01. lipnja 2021. godine do 14. lipnja 2021. godine. Zahtjevi i sva pripadajuća dokumentacija za upis djeteta u vrtić može se poslati poštom na adresu: Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“, Luke Ilića bb, 35250 Oriovac i na e-mail adresu vrtića: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dokumentacija se može i osobno predati u matičnom objektu u Oriovcu Luke Ilića bb, za upis u program predškole u općini Oriovac, a za upis u program predškole u općini Brodski Stupnik zahtjevi se mogu predati u područnom vrtiću Brodski Stupnik, Stjepana Radića 37. Zahtjevi potrebni za upis djece mogu se preuzeti na mrežnim stranicama dječjeg vrtića www.dv-ivancica.hr   i ustanovi Dječjeg vrtića Luke Ilića bb, uz poštivanje svih mjera HZJZ vezano za COVID-19. Obrasce u vrtiću možete preuzeti i predati na način da pozvonite na zvono, ne ulazite u vrtić i pričekate da odgojiteljica ili spremačica otvori vrata i preuzmete obrasce na ulazu ili popunjene obrasce predate u ustanovu.  Molimo vas da poštujete fizičke distance od najmanje 1,5 m kada čekate u redu za preuzimanje ili predaju obrasca.

Očekivani početak realizacije programa predškole je listopad 2021. godine ili sukladno odluci Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“.

Predsjednica Upravnog vijeća:
Anica Hemen

pdfJavni poziv za upis djece u program predškole za 2021./22.

pdfZahtjev za upis djeteta u program predškole.

Logo

Korisni linkovi

Radno vrijeme

  • Pon-Pet06:15-16:15
  • SubotaZatvoreno
  • NedjeljaZatvoreno

Potražite nas

Posjetite nas na našoj lokaciji

  • Luke Ilića bb,
    Oriovac, HR-35250
  • [+385] 35 409 787
  • vrticoriovac@gmail.com
© 2018 Dječji vrtić Ivančica Oriovac. Sva prava pridržana.