Upisi

Obavijest o rezultatima upisa u redovne programe Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 15. Pravilnika o upisu djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ povjerenstvo za upis djece donosi rezultate upisa djece u Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“ za pedagošku godinu 2020./20201.
Zahtjevi za upis djece zaprimali su se se od 01. do 14. lipnja 2020. godine.

Sve zahtjeve zaprimljene u propisanom roku Povjerenstvo je razmotrilo i donijelo prijedlog upisa djece na temelju provedenih prijava.
Mogućnost upisa djeteta u vrtić ovisi  o broju zaprimljenih zahtjeva za upisa, broju slobodnih mjesta u skupinama te objavljenih kriterija prednosti.

Ukoliko dijete nije upisano, roditelji mogu u roku od 8 dana od dana donošenja Rješenja o upisu podnijeti žalbu Upravnom vijeću vrtića na adresu: Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“, Luke Ilića bb, 35250 Oriovac ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U otvorenom postupku zaprimljeno je ukupno 111 zahtjeva roditelja/udomitelja/skrbnika za upis u programe jaslica i vrtića u matičnom objektu vrtića u mjestu Oriovac i u područnom objektu u Brodskom Stupniku. Od toga je  87 zahtjeva za upis programe u matičnom objektu u Oriovcu i 24 zahtjeva za upis u vrtićke programe u područnom objektu u Brodskom Stupniku.  Svi predani zahtjevi su uvršteni u razmatranje, slijedom čega je u upisni postupak uvršteno 87 zahtjeva za upis u matični objekt u mjestu Oriovac i 24 zahtjeva za upis u područni objekat u mjestu Brodski Stupnik. Svi primljeni zahtjevi su prihvaćeni,  nema odbijenih zahtjeva za upis u programe Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“.

Molimo roditelje koji su predali zahtjeve za upis u područni vrtić u Brodskom Stupniku da se odazovu roditeljskom sastanku koji će se održati u četvrtak u 2.7.2020. godine s počektom u 17h u Društvenom domu Brodski Stupnik. Molimo vas da poštujete sve odredbe stožera civilne zaštite vezano za COVID19, držanje razmaka od 1,5m i obavezna dezinfekcija ruku prilikom ulaska u Društveni dom.

Roditelji koji su predali zahtjeve za upis u matični objekat u mjestu Oriovac  naknadno će biti obaviješteni o datumu i vremenu roditeljskog sastanka na kojemu će dobiti osnovne i važne informacije o odredbama Ugovora o upisu djeteta koji roditelj sklapa s vrtićem, o međusobnim obvezama, pravima i mogućnostima, o  postupku upisa koji slijedi nakon sastanka, o tome kako pripremiti dijete za polazak u vrtić kao i odgovore na sva postavljena pitanja.

Napomena: Zahtjevi za upis u program predškole zaprimat će se isključivo poštom na adresu

Dječji vrtić „Ivančica Oriovac“
Luke Ilića bb, 35250 Oriovac
 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Logo

Korisni linkovi

Radno vrijeme

  • Pon-Pet06:15-16:15
  • SubotaZatvoreno
  • NedjeljaZatvoreno

Potražite nas

Posjetite nas na našoj lokaciji

  • Luke Ilića bb,
    Oriovac, HR-35250
  • [+385] 35 409 787
  • vrticoriovac@gmail.com
© 2018 Dječji vrtić Ivančica Oriovac. Sva prava pridržana.